Nyt fra Anemoner

Nyt fra Anemonerne – maj 2022

På gensyn:

Tirsdag d. 10. maj er Rikkes sidste dag inden hun går på barsel. Vi glæder os til at få besøg, når lillemanden er kommet til verden. Vi ønsker Rikke en rigtig dejlig tid og glæder os til, hun kommer tilbage. Hun vil blive savnet af både store og små. Heldigvis har Rikke lovet at komme tit for at besøge os.

Farvel:

Med udgangen af maj måned siger vi farvel til Caroline, der skal tilbage på seminariet. Vi siger hende tak for mange gode lege, engagement og masser af omsorg i de sidste 6 måneder. Hun vil blive savnet af store og små. Vi ønsker hende al mulig held og lykke videre med uddannelsen og i tiden fremover.

D.1. juni starter Laura som ny studerende på anemonestuen.

Velkommen:

D. 11. maj siger vi velkommen til Maja. Maja er uddannet pædagog og skal være på stuen i Rikkes barselsperiode. Vi glæder os til at lære hende at kende. 

Udetid:

Efter en lang vinter vil vi nyde at foråret er kommet. Vi vil derfor være en del mere ude på legepladsen. Her vi vil sætte forskelligartet motoriske aktiviteter i gang – kigge efter smådyr under sten og i buske – tage smådyr ind i terrarie og studere dem.. se efter forårs – og sommer tegn i naturen m.m.

Vores kreative aktiviteter vil også handle derom.

Selvhjulpenhed:

Nu er det lidt varmere vejr kommet…så børnene ofte kan nøjes med at have sko på. Vi oplever, at det er svært for mange af børnene selv at tage deres sko på. Det skal der øves på også derhjemme.

Hilsen Caroline, Rikke og Anette

 

Siden er sidst opdateret 29. april 2022