Nyt fra Brumbasser

Nyhedsbrev Brumbasserne – maj 2022

Kære forældre.

Så kom foråret, og vi nyder at kunne være mere udendørs, særligt om eftermiddagen. Vi håber, derfor at det gode vejr fortsætter i mange uger endnu. Husk i den forbindelse af få smurt dit barn med solcreme hjemmefra, så smører vi igen om eftermiddagen, inden vi går ud.

Nyt fra stuen:
Pr. 1/4: Sagde vi farvel til Mille, som skulle flytte til en ny børnehave. Vi har dog været heldige at få besøg af hende, og det går rigtig fint det nye sted.

I stedet for Mille har vi sagt velkommen til Victor og familie.

Pr. 1/5: Valde og Clara er startet børnehave, begge på Klokkeblomststuen.

Pr. 15/5: Siger vi velkommen til Toki og familie.

Pr. 1/6: Siger vi velkommen til Thea og familie (Claras lillesøster)

ÆllebælleMAJfortælle:
I maj måned skal vi deltage i den årlige litteraturfestival i samarbejde med Slagelse Bibliotek og det øvrige Vestsjælland. Festivalen går under navnet ÆllebælleMAJfortælle og kører hele maj måned med særligt fokus på højtlæsning.

Vi læser i forvejen flere gange dagligt højt for børnene og regner med, at I gør det samme hjemme.

Højtlæsning styrker barnets sprog og undersøgelser viser, at børn der har fået læst historier højt fra de er helt små, klarer sig markant bedre fagligt i skolen. Historier kan være med til at sætte ord på de ting dit barn oplever, og som det endnu ikke har ord for. Sidst men ikke mindst er det bare rigtigt hyggeligt med en stille stund sammen med barnet og en god historie. Vi kan varmt anbefale at gå med dit barn på børnebiblioteket og låne bøger eller låne med hjem fra vuggestuens eget bibliotek i garderoben og gøre højtlæsning til en god daglig vane.

Miniklub: Efter Clara og Valde er startet i børnehave, består miniklubben af Alp, Noursin & Alex De mødes fortsat 2 gange ugentligt, mandage og torsdage i tidsrummet 9.30-11.00 hvor de laver alderssvarende aktiviteter sammen med nabostuen ældste børn og forberedes til børnehavelivet.

Mellemgruppen: Mellemgruppen mødes hver tirsdag 9.30-11.00 og består af Villum, Asta, Ayla og Matthæus som sammen med Nadja og nabostuens mellemgruppe går fra og laver aktiviteter for deres målgruppe.

Aula: Stor ros til jer der dagligt husker at få tastet jeres barn ind samt afhentningstidspunkt, og giver os besked ved sygdom og ferie/fri dage. Vi håber de sidste kommer med på vognen, så vi har et overblik over vores dag og fordeling af ressourcer. Vi ser meget gerne, at vi får besked senest kl. 9.30 hvorvidt dit barn kommer eller ej, da vores aktiviteter starter her.

Med venlig hilsen personalet

 

Siden er sidst opdateret 29. april 2022